Premi Radiofònic “Pepe Andreu”

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx i l’Associació de la Premsa d’Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic “Pepe Andreu”, creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l’objectiu d’estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.

23-01-17-pepe andreu

A aquest certamen podran optar, fins al 30 de setembre de 2017, tots els treballs radiofònics emesos entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2016, per qualsevol emissora o cadena d’emissores nacionals i internacionals, basats en el món de la cultura, la ciència, l’esport i la docència. La duració dels programes serà d’entre 5 i 30 minuts. En l’elecció del treball guanyador es valoraran diferents aspectes com la creativitat, l’originalitat i l’elaboració.

En la VI edició del Premi Radiofònic “Pepe Andreu”, el guardó va recaure en l’autor del programa “La mare negra de Martí”, Michael García Pérez, de Ràdio Camoa (Cuba).

L’il·licità Pepe Andreu va dedicar la major part de la seua vida al periodisme, la seua professió. Membre de la Junta Rectora del Misteri d’Elx, va treballar en el diari Informació i va ser director en distints mitjans de comunicació com a Ràdio Elx, Ràdio Cadena (Tortosa), RNE Elx i RNE Alacant. Des de 1998 fins a 2006, va ser vicepresident de l’Associació de la Premsa d’Alacant. En 2007, any en què va morir, era director d’Onda Zero Elx.

Més informació https://comunicacion.umh.es/prensa/premios-periodismo-radiofonico-pepe-andreu/.

Destacats