Calendari d’activitats del 20 aniversari

Campus, Elx, Fuente, Institucional, Noticia, Altres

9 de gener 2018

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha programat per a enguany multitud d’activitats per a commemorar el 20 aniversari de la creació de la institució acadèmica. La comissió especial d’aquesta efemèride coordina les diverses iniciatives que la comunitat universitària impulsa o proposa per a celebrar aquest aniversari.

rectorado-thumb.png

Les activitats commemoratives del 20 aniversari es programaran en el calendari que s’inclou més avall i s’hi actualitzaran les noves propostes puntualment. Per tant, en aquest calendari s’anunciaran possibles canvis o modificacions que puguen sorgir al llarg de l’any i inclourà, també, les activitats programades per a commemorar el 75 aniversari del traspàs del poeta.

Entre les accions ja impulsades per a celebrar el 20 aniversari de la Universitat, la UMH ha creat una nova secció dins d’UMH Televisió i de Radio UMH, titulada “20 Anys. 20 Històries”. En aquests espais s’arreplegaran al llarg de l’any vint testimonis de persones que recordaran la seua trajectòria en la institució acadèmica. “20 Anys. 20 Històries” es pot consultar en: https://umhtv.umh.es/category/20o-aniversario/ i https://radio.umh.es/category/programas-radio-umh-2012-2013/extension/20-anos-20-historias-umh/ 

Les activitats previstes per als pròxims mesos ja es poden consultar:

Abril

Mayo

Destacats