Esprint de Creació d’Empreses

Campus, Elx, Fuente, Noticia, Portada UMH

9 de juny 2017

El Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha obert el termini de preinscripció per a la 5a edició de l’Esprint de Creació d’Empreses de la UMH. L’Esprint és un programa d’incubació i acceleració intensiu que combina formació, assessorament i finançament per a recolzar la creació d’empreses innovadores de qualsevol activitat o sector. Els interessats poden enviar les seues sol·licituds fins al 23 de juny a través de la web www.sprintempresasumh.com. El programa arrancarà el 30 de juny a l’edifici Innova del campus d’Elx.

29-05-17-plazo preinscripción sprint

Durant l’Esprint, els emprenedors realitzaran un programa de formació, focalitzat en àrees clau per a la creació d’empreses (estratègia, màrqueting, management, finances, legal) i mentoring per al desenvolupament de producte, el disseny i la validació dels models de negoci. Els projectes guanyadors obtindran impuls econòmic inicial per a posar en marxa la seua empresa, així com un any d’estada gratuïta en els espais d’incubació del Parc Científic de la UMH. Així mateix, tindran accés preferent a les seues infraestructures i als serveis de suport al creixement, així com d’accés a posterior finançament públic i privada.

L’Esprint UMH està dividit en dos etapes que es desenvoluparan durant juliol i setembre. En la primera fase, els emprenedors es formaran amb ferramentes i metodologies per a gestionar el desenvolupament dels seus productes o servei i posaran en pràctica tècniques per a explorar el mercat i els clients potencials. Al finalitzar aquesta fase, un jurat format per empresaris, inversors de la zona i membres de la UMH seleccionarà les cinc millors oportunitats de negoci i concedirà 1.000 euros a cada una d’elles.

En la segona etapa, els emprenedors seguiran amb la formació i rebran assessorament per a desenvolupar els seus projectes i definir el seu pla d’acció. Una vegada finalitzada, el jurat avaluarà l’avanç dels projectes empresarials i repartirà un total de 20.000 euros. La quantitat podrà recaure en un sol projecte si el jurat així ho considera. La participació en l’Esprint de Creació d’Empreses UMH és gratuïta. Els projectes seleccionats es donaran a conéixer el 29 de juny. Més informació en l’enllaç www.sprintempresasumh.com.

Destacats