Nou web del Portal de Mecenatge

Portada UMH

15 de desembre 2021

El Vicerectorat de Transferència i Intercanvi de Coneixement de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha activat el nou web del Portal de Mecenatge, que permet a qualsevol persona interessada fer donacions des d’un euro.

El nou portal arranca amb el projecte cultural, ‘Música per a tothom’; un altre de caràcter social, titulat ‘Curtmetratge Intergeneracional UMH’; i dos projectes d’investigació: ‘El món marí com a font de nous compostos d’activitat antitumoral’ i ‘Nous sensors de baix cost en agricultura. Nas, llengua i ull electrònic’.

Es tracta de quatre projectes impulsats per investigadors de la UMH que ja comptaven amb el segell d’“interés social”, que atorga l’Oficina de Mecenatge de la Generalitat Valenciana en passades convocatòries. Durant l’any vinent, el Vicerectorat de Transferència i Intercanvi de Coneixement s’adreçarà al PDI per a posar a disposició aquest canal de micromecenatge i convidar a participar amb nous projectes. 

 

Destacats