La UMH ofereix informació sobre diverses formes responsables de col·laboració amb Ucraïna

Portada UMH

1 de juliol 2022

Davant de les diverses consultes realitzades durant aquests dies per la comunitat universitària per a donar suport a ONGD i agències humanitàries, el Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha recopilat informació sobre les diverses formes responsables d’ajudar. La UMH té el ferm compromís de donar suport a aquestes entitats que actuen per a donar refugi, aigua, aliments, medicaments i assistència a la població ucraïnesa.

Amb aquest objectiu i d’acord amb la informació proporcionada per la Coordinadora Valenciana d’ONGD, així com per entitats especialitzades en acció humanitària, des de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH s’ha recopilat en l’enllaç següent informació útil que pot orientar a tota persona interessada sobre les diferents actuacions i formes de col·laboració: umhconucrania.com

 

 

Destacats