Curs “Actualització de criteris lingüístics i recursos informàtics en valencià”

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx acull el curs “Actualització de criteris lingüístics i recursos informàtics en valencià”. L’Associació cívica per la llengua El Tempir d’Elx i el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària han posat en marxa l’activitat començarà demà dimarts, 11 de març, a l’aula 2.3 de l’edifici Altabix del campus d’Elx.

10-03-14 curs valencià1El seminari, de 15 hores de durada, s’imparteix els dimarts i dijous 11, 13, 18, 20, 25 i 27 de març en horari de 18 a 20 hores.  L’activitat vol actualitzar els coneixements de l’alumnat quant a programari i recursos lingüístics en valencià i fer un repàs de totes aquelles eines informàtiques al nostre abast.

El curs està obert a totes aquelles persones interessades. La matrícula es pot fer en línia en http://universite.umh.es/fpogestion/aspx/Preinscripcion/Preinscripcion.aspx

Destacados