La UMH destaca entre les universitats espanyoles més productives, segons el rànquing de la Fundació BBVA i l’Ivie

El Rànquing ISSUE (Indicadors Sintètics del Sistema Universitari Espanyol) 2013, elaborat per la Fundació BBVA i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie) , situa a la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx en el lloc 16 de productivitat de les universitats públiques espanyoles estudiades. És a dir, la UMH es troba en el primer terç dels 48 campus espanyols inclosos en el rànquing de productivitat.

Este rànquing analitza els dos tipus de rànquings construïts, de volum de resultats (ISSUE-V) i de productivitat (ISSUE-P). En este últim, s’ordenen les universitats després de corregir l’efecte grandària dels centres. L’elaboració d’este document té en compte les tres grans missions de les universitats espanyoles: la docència, la investigació i la innovació i el desenvolupament tecnològic.

Els rànquings han sigut elaborats a partir d’un conjunt de variables que tenen en compte tres aspectes rellevants: les distintes missions de les universitats, l’existència de diferències en els resultats d’una universitat en les distintes àrees d’estudi i la importància de contemplar les preferències dels usuaris dels servicis universitaris a l’hora de construir alguns rànquings.

Este estudi de la Fundació BBVA i de l’Ivie es pot consultar en: http://www.u-ranking.es/descargas/metodologia.pdf pdf .

Segons publica hui el diari El Mundo, la UMH és la més rendible de les cinc universitats públiques valencianes. La notícia es pot consultar a través de l’enllaç: https://comunicacion.umh.es/files/2013/07/09-07-13-r%C3%A1nking-el-mundo1.pdf.

Destacats