Visites virtuals pels quatre campus

Noticia, Portada UMH

18 maig 2021

onéixer els espais i les instal·lacions dels diferents campus de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, així com els secrets dels 26 graus i 2 dobles graus que s’imparteixen en la UMH, tot això de manera virtual, pot fer-se a través del nou web que ha llançat el Vicerectorat d’Estudiants i Coordinació. Amb aquesta iniciativa, la UMH es converteix en la primera universitat espanyola a oferir aquest servei, que permet diferents visites virtuals.

Mitjançant el web http://futuroestudiante.umh.es/visita/, qualsevol visitant pot accedir als edificis i espais que conformen els quatre campus de la UMH, situats a Altea, Sant Joan d’Alacant, Elx i Oriola. A través d’aquesta iniciativa, la UMH ofereix una experiència immersiva transmèdia ja que, en accedir a qualsevol dels itineraris inclosos, un narrador anuncia i explica els recorreguts, mentre es transiten virtualment. Entre els diferents continguts que ofereix el web, destaquen vídeos de classes i pràctiques; experiències contades per persones diplomades de la UMH; imatges en 360º de diferents estades i localitzacions; així com fotografies dels diferents racons de la Universitat.

De manera paral·lela, el Vicerectorat d’Estudiants i Coordinació de la UMH ha programat unes jornades de portes obertes virtuals i gratuïtes, que se celebraran del 17 al 26 de maig, en horari de vesprada. En aquestes jornades, estudiants dels últims cursos de la UMH es connectaran a les sessions en directe per a parlar de les seues titulacions i resoldre qualsevol dubte que sorgisca als futurs universitaris. L’activitat està adreçada a qualsevol persona interessada a conéixer l’oferta acadèmica, l’accés a la Universitat o les beques i ajudes a l’estudi que ofereix la UMH i el termini d’inscripció romandrà obert fins a les 20.00 hores del pròxim diumenge, 16 de maig, en l’enllaç: http://futuroestudiante.umh.es/jornadas.html.

Destacats